kamazz Napisano 4 Czerwca 2016 Napisano 4 Czerwca 2016 Witam wszystkich. Mam problem z napędem. Przy dociśnięciu na pedały chrupie w okolicach korby. Dźwięk dochodzi chyba z prawej strony, tylko w jednym położeniu korby (tak wynika z moich obserwacji z poziomu siodła, ale mogę się mylić). Wymieniłem pedały, ściągnąłem i wyczyściłem łańcuch i korbę - dalej jest to samo. Suportu nie tykałem bo nie mam narzędzia. Rower to Giant Roam 1, kupiony na jesień 2015, ma przejechane ok 1500 km, korba Deore na wielowypust. Brzmi i wygląda to tak: Pytanie, czy jestem sam w stanie coś jeszcze zrobić, czy oddać do serwisu? I co może być nie tak? Nie lubię rozstawać się z rowerem ...
Mod Team adamos Napisano 4 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.