Raddoli Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 Witam, od dłuższego czasu mam problem z blokadą amorka. Mogę go zablokować, ale jak zwalniam blokadę to zostaje w pozycji "trail" zamiast wrócić do "descend" Postanowiłem, że zobaczę co tam dolega i napotkałem problem Nie mogę odkręcić śrubki i wyrobiłem cały gwint. Zanim ja całkiem zniszczę chciałbym kupić nowa. Ktoś ma jakiś pomysł czym ją zastąpić? Ta na środku (foto)http://www.ridefox.com/img/help/page145-I3GXij/24.jpg Cytuj
Raddoli Napisano 4 Czerwca 2016 Autor Napisano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Ze śrubką się udało, nawet pokrętło pięknie wraca, bo zwiększyłem naprężenie sprężynki i wymieniłem linkę... ale teraz nie mogę zablokować amortyzatora, CTD przestało działać Edytowane 4 Czerwca 2016 przez Raddoli Cytuj
trebor76 Napisano 21 Lipca 2016 Napisano 21 Lipca 2016 Miałem to samo u siebie mi pomogło naciągnięcie linki zdalnego sterowania i znowu jest dobrze Cytuj
Raddoli Napisano 21 Lipca 2016 Autor Napisano 21 Lipca 2016 Problem dawno rozwiazany, taka tam drobnostka - cały kartridż Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi