NG312 Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 Witam, mam 181cm ok 80kg i szukam roweru w cenie około 1500 zł. Używam roweru głównie jako środka transportu po mieście, ale lubię też czasami zrobić jakąś wycieczkę za miasto (a czasem i dalej ). Co mnie w rowerze interesuje:-cena - może być lekki +/--dobre wykonanie i spasowanie podzespołów (żeby np. jakaś super przerzutka nie była połączona z beznadziejną manetką itp.)-możliwość (a najlepiej już zamontowany [choć nie wymagam bo mam]) zamontowania bagażnika (często przewożę zakupy, mam koszyk).-absolutnie nie chcę jakiejś cudownej amortyzacji tylnej, przedniej też wolałbym uniknąć (najlepszą opcją byłaby taka blokowana)-dopasowany do mojego wzrostuJeżeli muszę coś jeszcze napisać proszę mi o tym wspomnieć. Na plus byłby odbiór osobisty w Zabrzu i okolicach, ale mogą być też inne sklepy on-line . Zakup planuje po 20 czerwca . (sory za drugiego posta, nie umiem edytować) Oczywiście tylko nowe rowery.
Pablo59 Napisano 3 Czerwca 2016 Napisano 3 Czerwca 2016 Standard, o którym można się naczytać na forum do upojenia http://allegro.pl/wypasiony-trek-senatore-v3-men-alivio-blokada-i6238417071.html Rama 19" zapewne. Jak już wiesz czego szukać - to zbadaj okolicę czy gdzieś nie ma przedstawiciela stacjonarnego ...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.