BBart Napisano 2 Czerwca 2016 Napisano 2 Czerwca 2016 Witam, mam problem z lampką Lezyne Deca Drive: Oglądając na YT mojego ulubionego maniaka rowerowego z unitedcyclists napaliłem się na kompaktową lampkę rowerową Lezyne Deca Drive. Znalazłem w internecie najlepszą cenę i kupiłem. Niestety ładowanie lampki trwało ponad 36godzin a czas świecenia nie przekraczał połowy tego co deklarował producent. Oddałem do reklamacji i wymieniono ją na nową (ponoć z uwagi na dobre imię sklepu bo importer nie potwierdził usterki) - nowa lampka i dokładnie to samo. Udało mi się wymusić mocny tryb ładowania (kontrolka miga na niebiesko) ale tak sobie miga już 6 godzin a akumulator jest zimny. Identyczny problem poruszany był na zagranicznych forach rowerowych ale nie doczytałem się ostatecznego rozwiązania. Czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenia z tą lampką? Szczerze mówiąc jestem mocno zaniepokojony ponieważ kupiłem produkt z górnej półki i nie spodziewałem się problemów. Proszę o pomoc w tej sprawie zanim rozpętam wojnę pomiędzy mną, sklepem, dystrybutorem a producentem (być może niesłusznie). Z góry dziękuję.
Michal3m Napisano 14 Listopada 2016 Napisano 14 Listopada 2016 I jak kolego poradziłeś sobie? mam ten sam problem moja lampka ładuje sie przez us i ładowarką tel około 24h, jak wywołaleś szybki tryb te miganie na niebiesko? mi tylko ana zielono miga, porsze o odpowiedź
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.