Skocz do zawartości

[Do 2 000 zł] chyba MTB - kilka moich propozycji

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zajrzałem na stronkę http://roweroweporady.pl/jaki-rower-kupic-do-2000-zlotych/   i spodobały mi się dwa rowery Karbon Trial B4 2015 oraz Kross Level R1. Pierwszy w cenie około 1700, drugi 2 000 zł. 

Przydałby mi się rower do intensywnej jazdy w lesie, ale i do miasta no i nie wiem co z dłuższymi trasami na takim np. Karbonie, nadawałby się? Właśnie ten Karbon wpadł mi w oko nieco bardziej. 

Interesuje mnie wielkość roweru, nie wiem czy ten Karbon nie jest czasem mniejszy od Krossa i czy nie męczyłbym się na nim zbyt szybko jadąc gdzieś dalej. Wcześniej jeździłem na jakiejś Meridzie, rower w miarę wysoki można było wybrać się w dalszą podróż, za to jak wjechałem w lesie rozpędzony na małą górkę do wyskoku to po wylądowaniu myślałem, że rower się rozleciał hehe Ale spoko, był cały na szczęście. Drugi raz jednak tego bym na nim nie powtórzył. 

Z tego co widziałem w opisie koła ma większe Karbon. Nie znam się jednak na rowerach. Dlatego szukam rady. 

A może polecacie coś innego, lepszego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...