pogo Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 W rowerach Krossa serii hexagon, w korbie po kilka ząbków na drugim i trzecim talerzu jest wyłamanych od nowości. Czy ktoś wie czemu to ma służyć?
bialykom Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 chyba uszkodzenie podczas transportu. sluzy niczemu. reklamuj.
Blue Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 ejhem... są wyłamane czy jakby krotsze? bo jak krotsze to to normlane... to są jakies sytemy majace wpomagac przerzucanie lancucha czy jakos tak ;p...
pogo Napisano 5 Września 2006 Autor Napisano 5 Września 2006 To nie uszkodzenie. Wszystkie te rowery tak mają. Przejżałem każdego hexagona stojącego w sklepie. KOrby są identyczne i nawet zęby te same wyłamane.
bialykom Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 w v3? tam jest jakas korba mielca, moze to polski sposob na odchudzenie rowerow ;]
Blue Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 bialykom lepiel przyjrzyj sie dokladnie swojej korbie a nie gadaj glupot.... w moim suntourze bylo tak samo i w LX chyba tez jest[ale tutaj sie nie przygladnalem dokladnie]. To normalne .
bialykom Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 sorry, ale zaden zab w moje alivio nie jest wylamany, niektore sa mniejsze, ale to efekt pilowania ;] wylamany zab, a specjalnie mniejszy, krotszy, cienszy to dwie rozne sprawy. kolega pisal, ze sa wylamane ;P
Blue Napisano 5 Września 2006 Napisano 5 Września 2006 Ale logiczne ze skoro: "To nie uszkodzenie. Wszystkie te rowery tak mają. " to chodzilo mu o wlasnie ten system 90% ludzi jak jedzilem suntourem twierdzilo ze mam wylamane zeby, bo tam chyba 2 ząbki mialy polowe wysokosci normalnego zęba .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.