szczurozor Napisano 13 Maja 2016 Napisano 13 Maja 2016 Witam. Szukam dla mojej siostry roweru miejskiego w okolicach cenowych 300-400zł. Tak, wiem, że to są drogie rowery. Nie, siostra nie może dołożyć "dwóch stówek". Ja się na mieszczuchach kompletnie nie znam więc proszę o porady. Spodobał jej się ten: http://allegro.pl/damski-rower-miejski-goetze-blueberry-28-kosz-i5728587442.html ale przekracza delikatnie budżet więc szukamy czegoś podobnego "najcudowniej" w podobnej kolorystyce, ale lakier to sprawa drugorzędna. Rower będzie używany zgodnie z przeznaczeniem czyli 100% spokojna jazda po mieście. Wzrost: 164, noga po wewnętrznej: 84. Co ważne: na rowerze będzie wożone do żłobka dziecko w krzesełku. Krzesełko siostra ma Z góry dzięki za konstruktywne rady. Pozdrawiam!
bartezz Napisano 13 Maja 2016 Napisano 13 Maja 2016 To może Ty jako kochany brat dołóż siostrze brakujące 99zł i będzie wymarzony rower? Tak serio to miej na uwadze że będzie jeździć z dzieckiem.
szczurozor Napisano 14 Maja 2016 Autor Napisano 14 Maja 2016 Uwierz mi, że gdybym mógł to bym jej i 999zł dołożył... No i właśnie o to chodzi, że budżet bieda a bezpieczeństwo dziecku trzeba zapewnić i ciężko jakiś kompromis wypracować. A poza tym jaką ja mam pewność, że ten Goetze za 500 jest bezpieczniejszy i fajniejszy niż jakaś używka z olksa za 300? Jak wspomniałem, nie mam kompletnie pojęcia o światku miejskich. Co jest rowerem do miasta a co odpowiedzią na potrzeby hipsterów ;p
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.