nestorek1 Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Hej, Poszukuję roweru crossowego dla mojej żony, która nie jeździ dużo. Przedział cenowy do 1250 zł. Kolorystyka odpowiada jej w Lazaro Integral v2/v3. Mogę kupić w tej samej cenie V2 z roku 2016 i V3 z roku 2014 . Który polecacie ?
rydzo Napisano 30 Kwietnia 2016 Napisano 30 Kwietnia 2016 Ja właśnie dla dziewczyny wziąłem v3 2014 - błękitny. Więc nie wiem czy nie podkupiłem Ale jest jeszcze czarny. Różnica w cenie to 35pln bo w 2014 jest darmowa wysyłka. Dzwoniłem do gościa to 2014 jest objęty taką samą gwarancją jak 2016 czyli są te punkty serwisowe. Niby nówka całkowita, nic im nie jest w stylu rysy czy coś. Okaże się jak towar dojdzie. Ale wg mnie warto dołożyć bo akurat na zdjęciach błękitny ciekawiej wygląda w roczniku 2014. Przerzutki to Alivio vs Acera w 2016 V2. Manetki też chyba ciut lepiej. Kaseta level wyżej. No i amor niby z blokadą skoku ... Ja dziś rano miałem kupować V2 2016 ale przypadkowo zobaczyłem te nowe aukcje z końcówkami rocznika 2014. I wziąłem bo w tej cenie na pewno warto. Sam szukałem głównie starszych roczników bo za 2016 to wiele marek ceni 1500 za wolnobieg i najniższe grupy osprzętu.
nestorek1 Napisano 1 Maja 2016 Autor Napisano 1 Maja 2016 Tez zastanawialem sie wlasnie nad tym niebieskim ale w koncu pojechalismy do sklepu stacjonarnego z rowerami i moja zona wybrała sobie Karbon Magme c30 czarny mat. Z racji, że to byl drugi rower kupiony w tym roku w tym sklepie dostaliśmy na niego dobrą cenę. Rydzo, czy mógłbyś zrobić zdjęcie roweru jak Ci przyjdzie ? Ciekawy jestem jak wygląda ten niebieski kolor na żywo
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.