Skocz do zawartości

[pedały] tanie spd z butami pod ściganie się

KarolKopara

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, chciałbym się poradzić co do kupna pedałow spd z butami. Myślę, że na wszystko chciałbym wydać 500zł.

Zaczynam przygodę z Bike Maratonem i po pierwszym supermanie na rowerze stwierdziłem, że muszę się w to wyposażyć.

Na pewno zdarzy się, że będę musiał zejść z roweru i podbiec, ale to rzadko mam nadzieję. Wiem też, że do ścigania się to pewnie są droższe, ale mój budżet jest taki a nie inny. Macie jakieś propozycje sportowe świry? :D

Pozdrawiam serdecznie.

@edit

Dodam jeszcze, że mam bardzo szeroką stopę.

Napisano

Co do pedałów mam PD-M520 i polecam, dobry stosunek ceny do jakości. Odnośnie butów, przy mojej szerokiej stopie wybrałem b'twin (mam model MTB300) z Decathlonu. Mają więcej miejsca w środku niż Shimano. Nie jest to duża różnica ale dla mnie była wystarczająca. Dodatkowo buty lekko dopasowują się do stopy (materiał się rozchodzi na boki).

Napisano

Nie sprzęt a technika robi z Ciebie zawodnika[emoji14]

Pedały M520 polecam, w tej cenie najlepsze. Co do butów, przejdź się po okolicznych sklepach rowerowych i poprzymierzaj sobie ;) A jak nie znajdziesz niczego w dobrej cenie, to zamów przez Internet ;)

Wysłane prosto z piekła.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...