Ceanyth Napisano 19 Kwietnia 2016 Napisano 19 Kwietnia 2016 Witam wszystkich!Podobnych tematów pewnie było sporo, lecz naprawde mam ciężki dylemat. Mieszkam w Holandii i poszukuje roweru do +/-2500zł/500euro. Niestety Polskie firmy nie wchodzą tutaj w grę, gdyż zwykle rowery te nie są dostępne na terenie Holandii a nie daj Boże coś się zkasztani to zbankrutuje na kosztach przesyłki, więc wolał bym tutaj celować w firmy 'international'. Coś typu Giant, Trek, Skott czy może coś innego. (Nie znam się, w temacie rowerów jestem wielkim laikiem) Przeglądałem różne rowery, różne 'top mtb do x ceny' itd. ale niestety większość takich stron promuje nasze Polskie firmy, więc nie mogłem nic z tego wybrać, a gdy przeglądam rowery np. na stronie Gianta, to szczerze nie mam pojęcia, czy jest to dobry rower, czy jakiś kicz po wysokiej cenie za który bym przepłacił, bo totalnie się nie znam Główny jego użytek, to będzie po drodze rowerowej, bo mam zamiar nim jeździć do szkoły (15km w jedną stronę) ale nie wykluczam tripów po jakichś parkach czy laskach Mam ok. 188-190cm, 110kg (idzie szybko w dół, dieta i w koncu sport ) Dziękuje za pomoc !
Ceanyth Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Napisano 19 Kwietnia 2016 Będzie też używany po drogach, lecz po lasach także będe nim jeździł. Mam zamiar nim latać do szkoły która jest 15km od domu a w wolnym czasie sobie latać po miejscach dla tego roweru przeznaczonych A jako, że w drodze do szkoły jest tylko rowerówka i nawet nie ma co liczyć na cokolwiek innego to niestety będzie też używany po rowerówce.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.