gomez Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 Witam. Poszukuje informacji na temat spodenek mimo marathon - może ktoś je posiada i podzieli się swoim zdaniem na temat ww spodenek. Ewentualnie jakieś inne w miarę dobre do ceny 220 zł. Obecnie używam lidlowych lecz szukam czegoś lepszego na dłuższe wypady poza miasto. Brałem również pod uwagę vezuvio lecz jest dużo opinii ze są nie trwałe. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi.
bicker Napisano 18 Kwietnia 2016 Napisano 18 Kwietnia 2016 http://www.mikesport.pl/craft-14-orica-green-egde-spodenki-rowerowe-1903449-2900.html - cena 0 15 zł wyższa od budżetu ale wybór między Mimo a Craft jest chyba oczywisty.
gomez Napisano 19 Kwietnia 2016 Autor Napisano 19 Kwietnia 2016 Niestety w moim rozmiarze cena to 369. Po za tym są różne opinie o wkładkach crafta. Mnie zainteresowały te mimo ze względu na wkładkę.
gregw Napisano 15 Maja 2016 Napisano 15 Maja 2016 Witam! Podłączę sie pod wątek. I jak tam kolego gomez, kupiles i sprawdziles te Mimo jak sie sprawują? Też mnie zainteresowały. pozdr
gomez Napisano 15 Maja 2016 Autor Napisano 15 Maja 2016 Witam. Zamówiłem mialem w rękach spodenki fajne i wkładka tez obiecująca natomiast rozmiarówka tak jak napisane nie za bardzo można coś naciągać. A i jeszcze mocne ściągacze silikonowe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.