Skocz do zawartości

[~1-1,5k] glownie miasto, przejazd przez las etc.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jako że jestem kompletnie zielony w kwestiach rowerowych i szczerze mowiac nie mam nawet pojecia z czym jje sie te wszystkie pojecia ktore przemknely mi na tym forum wiec prosze o dystans i troche wyrozumialosci.

Poszukuje roweru do jazdy glownie po miescie, czasem przejazd przez jakis lasek czy tym podobne. Zalezy mi na komforcie jazdy jako ze zmagalem sie przez kilka msc z problemami neurologicznymi.

Powiedzmy ze mam do wydania te 1000-1500zl. Jestem w stanie dolozyc cos wiecej jezeli cos lekko poza tym przedzialem pienieznym jest tego WARTE ;).

Waga ~80

Wzrost ~183

Na poczatku nie zamierzam robic zawrotnych km ale w miare poprawy zdrowia na pewno bede zdeterminowany aby pojezdzic troche wiecej.

Bede niezmiernie wdzieczny za linki do sprzetu ktory mi ewentualnie zaproponujecie. Pozdrawiam

/edit

cos z tego sie nada, jakies promocje maja - click

Napisano

To jest pokrętło  do blokowania skoku amortyzatora , przydatne do jazdy po asfalcie i utwardzonych drogach - zapobiega bujaniu i wytracaniu energii podczas pedałowania.

Napisano

Ktoś coś więcej mógłby zaproponować czy raczej w tym przedziale nie ma co liczyć na coś lepszego ? 

W zasadzie zdecydowałbym się na ten rowerek aczkolwiek jakby ktoś jeszcze potwierdził byłoby przyjemnie.

Napisano

Masz jeszcze do wyboru Kand Maestro i Spartacusa Cross 4.0 z hitów internetu.

Sam szukałem czegoś w tym zakresie.

Nie ma sensu czekać tylko zamawiać bo różnice są tak minimalne, że decyzje możesz podjąć sugerując się wyglądem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...