hifek Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Witam, Właśnie przybieram się do kupna roweru, którym będę jeździł wszędzie. Nie mogę określić jakie warunki będą przeważały. Jednego dnia może być asfalt, a innego las i różne nierówności. W związku z tym czytałem wiele tematów tutaj (zanim się zarejestrowałem) i przeglądałem różne sklepy. Mam pytanie o opinie co do poniższego roweru: http://allegro.pl/rower-romet-rambler-6-0-26-2015-wyprzedaz-i6105578083.html Czy warto? Czy nie warto? I dlaczego. I może jakieś inne propozycje Kiedyś miałem Rometa jeszcze bez tych wszystkich wodotrysków, które są teraz. Sprawdzał się bardzo dobrze i w sumie nadal by jeździł, gdyby ktoś mu przedniego koła nie zabrał do innego roweru . Ale to rower sprzed ponad 20 lat, więc przyda mi się jakiś nowy Mój wzrost to 186 i waga ok. 90 kg
modrzew Napisano 15 Kwietnia 2016 Napisano 15 Kwietnia 2016 Może po prostu jakiś cross do tak mieszanej jazdy?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.