adpadaj Napisano 12 Kwietnia 2016 Napisano 12 Kwietnia 2016 Witam wszystkich na forum Potrzebuję roweru do jazdy powiedzmy 70% po mieście i 30% po lesie/w terenie. Istotna sprawa- ważę obecnie 96 kg przy niedużym wzroście (174 cm). Czy mocno powinno to wpłynąć na mój wybór dotyczący sprzętu? Na co powinienem zwracać uwagę? Jeśli chodzi o koszty to chciałbym się zamknąć w kwocie jaką wpisałem w temacie, natomiast jestem otwarty na argumenty i jeśli ktoś mnie przekona że warto zwiększyć ten budżet to tego nie wykluczam. Byłbym wdzięczny za polecenie jakichś modeli (wylacznie nowe). Kilka wpadlo mi już w oko- Lazaro integral v2, Romet Wagrant i Orkan. Jest jeszcze Spartacus cross 2.0 który cenowo wygląda na niższą półkę ale czy jest tez tak pod względem jakości? Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
adpadaj Napisano 18 Maja 2016 Autor Napisano 18 Maja 2016 Podbijam Wysłane z mojego XT1562 przy użyciu Tapatalka
Pablo59 Napisano 18 Maja 2016 Napisano 18 Maja 2016 Nie podbijaj, tylko przeczytaj dziesiątki niemal identycznych tematów ... Na wielkość ramy decydujący wpływ ma długość nogi (podłoga - krocze w lekkim rozkroku) - szczególnie dla rowerów lazaro / spartacus / remiro, które będą wchodziły najprawdopodobniej w grę przy dość ograniczonym budżecie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.