Karkufka Napisano 10 Kwietnia 2016 Napisano 10 Kwietnia 2016 Witam. Jako że przymierzam się do kupna pierwszego "lepszego" (czytaj nie jakiegoś marketowca służącego żeby dojechać do roboty) prosiłbym o kilka rad , propozycji. Po 1 : wzrost : 177 ~ cm waga : 85-90 kg. Po 2 : Przeznaczenie : Rower póki co będzie wykorzystywany w typowym mazowieckim terenie tj. trocę asfaltu + las, choć nie wykluczam że ze wzrostem doświadczenia będę chciał uderzyć w góry ze znajomymi. Chciałbym by na rowerze dało rade trochę polatać (nie mówię o mega hopach / dropach ale wiem że w okolicy są fajne miejscówki na których można poskakać) Czy kupno NOWEGO (nie chcę używki) roweru który spełni te wymagania jest realne w tej kwocie? Sam z siebie napaliłem się na Horneta z 2016 roku, a chodząc po okolicznych sklepach dostałem kilka propozycji : (zdaję sobie sprawę że daje tu sztywnego enduraka z rowerami XC.) Dodam że Krossa proponowali mi 29' tylko czy nie byłby on dla mnie "za duży"?. Kross B-7 Giant Talon 1 Unibike Expert W oko wpadł mi też Rockrider 720s BTwina ale czy kupno takiego "budżetowego" fulla ma sens? Szukałem opinii na temat tych btwinów ale prawie nic nie znalazłem. Z góry dzięki za pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.