kuku83 Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Witajcie Orientujecie się może czy w modelu M3 mogę ręcznie zmienić przebyty dystans ??? Pytam dlatego, że planuję zmianę licznika z M1 właśnie na M3. Widziałem, że w M1 jest ta opcja, że mogę ręcznie przestawić km. więc powinno być też w wersji M3 ale dla pewności wolę zapytać ??? Tak poza tym, zestaw do montażu licznika będzie pasował z M1 do M3 ???
Mod Team IvanMTB Napisano 7 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2016 No jest... Górny przycisk na 3 sekundy, otwiera się "Menu". Dolnym przyciskiem zmieniasz pomiedzy "Totals" i "Settings". Górnym prrzyciskiem zatwierdzasz "Settings", wybierasz dolnym przyciskiem, co chcesz zmienić. "Total distance" zatwierdzasz górnym, wybierasz który przebieg chcesz wpisac/zmienić... Wszystkie zatwierdzenia górnym przyciskiem, wszystkie zmiany dolnym. Przytrzymanie dolnego przycisku przez 3 sek powoduje cofniecie sie o poziom wyżej w "Menu"... Poza tym na stronce VDO można sciagnąć manuala z detaliczna rozpiska wszystkich opcji "Menu". Szacunek... I.
kuku83 Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 I wszystko w tym temacie. Dziękuje Ivan i pozdrawiam. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.