Kowax Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Shimanko Mam chęć wymienić przerzutkę, aktualna to shimano alivio wraz z kasetą alivio 11-28 9s i manetką. Z tego co wiem to da się bez problemu wyregulowac przerzutkę zee 10s+ manetka sram x3/5 9s bez wymiany kasety. Jeśli to było by możliwe to teraz pytanie kolejne, przerzutki zee są w dwóch opcjach - dh 11-28/fr 11-36, wersja fr nada się pod kasetę która posiadam? Czy zostaje mi tylko dh? W przysłosci chciałbym zmienić kasetę na 10/11 s. Z góry dzięki za odp. Pisane na szybkości więc gdyby coś było nie zrozumiałe to pisać
rambolbambol Napisano 5 Kwietnia 2016 Napisano 5 Kwietnia 2016 Przerzutka ZEE w wersji FR (taką mam) śmiga spokojnie po: - 9 biegowiej kasecie z manetką SRAM 9 biegowa - 10 biegowej kasecie z każdą manetką MTB Shimano 10 biegową - 11 biegowej kasecie z 11 biegową manetką XT SL M8000 Obecnie śmiga w zestawie z manetką SAINT M820. Od ponad 2 lata chodzi jak złoto. Bierz wersję FR.
Kowax Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 Dzięki wielkie za odpowiedź, musiałem się upewnić ale jak Ci działa to super. Pozdro temat do zamknięcia
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.