TadekNiejadek Napisano 3 Kwietnia 2016 Napisano 3 Kwietnia 2016 Cześć. Miałem 29'ra Wheelera Protrona 500 wszystko z nim było ok, ale jednak ja głównie śmigałem po asfalcie i ubitych ścieżkach a teren oglądałem sporadycznie i jesli juz w nim bylem poruszałem się pomału, spokojnie. Cały moj styl jazdy, dlugie wypady, tempo turystyczne, czasem ciut szybciej ale głownie po twardym. Poszukuje roweru typu Cross, na ten cel moge sobie spokojnie wydac 1800 zl, chętnie mniej, ale pod żadnym pozorem więcej. Zanosiłem się na Romet Orkan 4.0 z 2015 roku ale się wyprzedała rama 21'. Sam mam 190 cm wzrostu, ważę lekko ponad 100 kilo. Zupełnie przypadkiem trafiłem na tego Orkana http://www.bikko.pl/rower-crossowy-romet-orkan-3-0-m-2015.html Czy warto ?
TadekNiejadek Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Napisano 4 Kwietnia 2016 Powiedzcie mi chociaz czy posmigam nim dwa sezony nim zaczne wymieniac podzespoly? Czy w tych pieniadzach warto co innego?
Pablo59 Napisano 4 Kwietnia 2016 Napisano 4 Kwietnia 2016 Zacytuję klasyka: .... rzucona moneta ........... POOOOLLSKAAAAAA !!!! GÓÓÓÓÓÓÓRNIIIK !!" Dla niepamiętających - rozstrzygnięcie meczu z AS ROMA, Śp. Janek Ciszewski ...
TadekNiejadek Napisano 4 Kwietnia 2016 Autor Napisano 4 Kwietnia 2016 Chodzi mi tylko o to aby ktos kto zna sie, ja sie nie znam, powiedzial mi czy te Orkan na tych podespolach da rade. Opisalem styl jazdy i warunki w jakich bedzie uzywany. Kusi mnie cena...martwia troszke hamulce.
TadekNiejadek Napisano 5 Kwietnia 2016 Autor Napisano 5 Kwietnia 2016 A jeszcze w tych samych pieniądzach jest Unibike Crossfire Gts z 2015, czy lepszy wybór od Rometa ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.