mlodinho10 Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Od paru dni poluję na szosę w okolicach 2000zł (za używkę). Niestety jestem niski (170cm), więc ciężko o coś ciekawego w rozmiarze ~52; generalnie dużo jest rowerów na fajnym osprzęcie, ale to już 54-56cm, więc odpadają. Koło nosa przeszły mi już dwa świetne rowery - Cannondale oraz Cube - oba na grupie 105 w stanie jak nówki, więc pora wziąć się do roboty na poważnie. Budżet przedefiniowałem - maksymalnie 2500zł z transportem (wysyłka lub mój dojazd po 300km) Na ten moment znalazłem: http://allegro.pl/nowy-szosowka-carbon-campagnolo-hit-i6056942410.html tylko, że nie za bardzo mi wiadomo co to za sprzęt (marka Campongolo mi świta po głowie, ale to za mało jak na moją wiedzę). Ewentualnie w tych pieniądzach (2500zł) jako alternatywę miałbym Scott-a Speedster 30 na osprzęcie Tiagra (przerzutki, klamkomanetki, korba). Rower jest nowy. Wart swojej ceny ? Rozglądałem się jeszcze za Tribanem na osprzęcie Sora 2200zł.
Roxorloops Napisano 15 Marca 2016 Napisano 15 Marca 2016 Napisz poprawnie temat, bo admin zamknie! Campa jeszcze kiedyś w swoich wysokich modelach była najlepsza, z aktualną kolekcją shimano (szosową) już tak mocno się nie wyróżnia. Wcześniej się jarałem campą, teraz mniej. Ta z tego roweru to podstawowy model.
mlodinho10 Napisano 16 Marca 2016 Autor Napisano 16 Marca 2016 Do zamknięcia. Po namyśle zdecydowałem się na Scotta.
hussman Napisano 27 Marca 2016 Napisano 27 Marca 2016 Cześć. A ja zastanawiam się w tej półce cenowej nad "ZANNATA ACT FULL CARBONrama, widelec przód, kierownica, sztyca pod siodło, korby, manetki -CARBONosprzęt CAMPAGNIOLOprzerzutki manetki Centaur 10 speedprzerzutka tył Centaurkorby 2 tarcze Choruspedały spdkoła FULCRUM RACING 3" w jakiej cenie możńa b to kupić tzn ile za niego dać i czy warto? Wim że dal niektórych będą to śmiszne pytania ale postaramy sięnie komentować tylko odpowiedzieć "hihi" Piotrek
jerzyk41 Napisano 3 Kwietnia 2016 Napisano 3 Kwietnia 2016 Od paru dni poluję na szosę w okolicach 2000zł (za używkę). Niestety jestem niski (170cm), więc ciężko o coś ciekawego w rozmiarze ~52; generalnie dużo jest rowerów na fajnym osprzęcie, ale to już 54-56cm, więc odpadają. Koło nosa przeszły mi już dwa świetne rowery - Cannondale oraz Cube - oba na grupie 105 w stanie jak nówki, więc pora wziąć się do roboty na poważnie. Budżet przedefiniowałem - maksymalnie 2500zł z transportem (wysyłka lub mój dojazd po 300km) Na ten moment znalazłem: http://allegro.pl/nowy-szosowka-carbon-campagnolo-hit-i6056942410.html tylko, że nie za bardzo mi wiadomo co to za sprzęt (marka Campongolo mi świta po głowie, ale to za mało jak na moją wiedzę). Ewentualnie w tych pieniądzach (2500zł) jako alternatywę miałbym Scott-a Speedster 30 na osprzęcie Tiagra (przerzutki, klamkomanetki, korba). Rower jest nowy. Wart swojej ceny ? Rozglądałem się jeszcze za Tribanem na osprzęcie Sora 2200zł. Gdzie znalazłeś Scott-a Speedster 30 za 2500 zł ? Chętnie bym zapoznał się z ofertą
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.