Yakochamochi Napisano 28 Sierpnia 2006 Napisano 28 Sierpnia 2006 siema ja z zapytaniem czy warto kupic ta korbe do Dirt/street ? prosze o pomoc link allegro do korby: http://allegro.pl/item122096545_reborn_cobra_ps4_dual.html
MMaaXX Napisano 29 Sierpnia 2006 Napisano 29 Sierpnia 2006 No wlasnie ja też chce kupic sobie taka korbe ale gdzieś wyczytalem ze łatwo skrzywic blat ale jak sie o nią dba to wszystko gra (ale mi sie zrymowało).
Yakochamochi Napisano 29 Sierpnia 2006 Autor Napisano 29 Sierpnia 2006 hm ale ja bym kupil raczej mtb bo mozna blat z latwoscia wymienic :] a mam jeszcze zapasaowy blacik 38 :]
Szuma Napisano 2 Września 2006 Napisano 2 Września 2006 Ej to co o niej sądzicie bo tez mam zamiar ją kupic
fafelek Napisano 6 Września 2006 Napisano 6 Września 2006 Ja tez mam zamiar ją kupić. qumpel ma, póki co spisuje sie dobrze. On za######iście skacze lol. ylko co z nią będzie jak rower np na bok spadnie. A jak nie tą to jaką ktoś może polecić?? i ma być tania Ja tez mam zamiar ją kupić. qumpel ma, póki co spisuje sie dobrze. On za######iście skacze lol. ylko co z nią będzie jak rower np na bok spadnie. A jak nie tą to jaką ktoś może polecić?? i ma być tania
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.