damiano007 Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 Witam. Sporo zastanawiałem się nad rowerem typu cross (np. Kands Maestro) do wycieczek po ścieżkach i lekkiego terenu, ale jak zobaczyłem rower Kands 1300 http://allegro.pl/super-rower-26-mtb-kands-1300-alivio-kurier-0zl-i5982644719.html z ciekawymi oponami szosowo-terenowymi to stwierdziłem, że będzie to dla mnie najlepszy wybór, ponieważ jakieś góry również się od czasu do czasu zdarzą, a wtedy cross może być nieco gorszy. Opony te powinny mieć na asfalcie znacznie zminimalizowany opór, a na pewno będą sporo lepsze od tych 38 mm montowanych w crossach. Niestety Kandsa 1300 w ramie 21" (mam 190 cm wzrostu) i ładnym malowaniu (czarny mat podoba mi się najbardziej) już niestety chyba nigdzie nie dostanę. Czy jest jakaś alternatywa dla tego roweru w podobnej cenie i podobnym osprzęcie, z tego typu oponami?
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 16 Lutego 2016 Napisano 16 Lutego 2016 troche poza tematem ale... kands na fałkach nigdy nie kosztował 1699pln.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.