misiojedzie Napisano 14 Stycznia 2016 Napisano 14 Stycznia 2016 Witam Mam do sprzedania zeszłorocznego rockridera 340, oczywiście dołączam ksero paragonu, rower kupiony był w maju 2015 więc zostało mu jeszcze trochę gwarancji. Ostatni raz jeździł w październiku, używany przez moją żonę do jazdy typowo rekreacyjnej. Stan roweru uważam za bardzo dobry, nie ma rys, przetarć, pęknięć czy tego typu usterek, jest świeżo wyczyszczony, wyregulowany i nasmarowany. Mostek wymieniony na regulowany Zoom, tylne klocki na author 3cc i pedały na aluminiowe. Do roweru dokładam za darmo: -orginalny mostek -szerokie, "damskie" siodełko b'twin -torebkę podsiodłową b'twin -noski do pedałów z modelu rockrider 500 -siodełko z modelu rockrider 500 -drugą parę nieużywanych klocków author 3cc -drugą parę krótko używanych opon b'twin 26x2.0 (ten sam model co w sprzedawanym rowerze) -nieużywany bidon Aptonia 500ml Interesuje mnie cena 650 zł. Zdjęcia jutro lub pojutrze, wtedy też wrzucę rower na alledrogo i olx. pzdr
misiojedzie Napisano 17 Stycznia 2016 Autor Napisano 17 Stycznia 2016 http://olx.pl/oferta/rower-gorski-rockrider-340-rozm-m-gwarancja-duzo-gratisow-okazja-CID767-IDdvGsj.html
Mod Team adamos Napisano 20 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 20 Stycznia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.