czernec Napisano 9 Stycznia 2016 Napisano 9 Stycznia 2016 Rower Ghost HTX Lector karbon Rama: 3-K Carbon T2T URGE SCLRozmiar: 49cmWidelec: SR Suntour Epicon RLD powietrznyStery: RitcheyMostek: Ghost Light AS-007, 31,8 mm 110mmKierownica: Ritchey WCS 31,8mm 600mmSztyca: Ghost Superlight 31,6mm Siodełko: Ghost VL-1376 Koło przód:Piasta: Shimano HB-M475Obręcz: ZTR OlympicSzprychy: HT 1,8 mm czarneOpona: Continental Race King 26x2.2 zwijanaDętka: Rubena Koło tył:Piasta: Shimano FH-M525Obręcz: ZTR OlympicSzprychy: HT 1,8 mm czarneOpona: Continental Race King 26x2.2 zwijanaDętka : Rubena Manetki: Shimano Deore M590 Rapidfire PlusPrzerzutka przód: Shimano DeorePrzerzutka tył: Shimano Deore M591, długi wózekHamulce: Avid Elixir 1Klocki: A2Z Klocki Półmetaliczne NOWETarcze: Avid HS1 160mmKorba: Shimano Deore M590, 44-32-22 z.Suport: Shimano SM-BB70Pedały: plastikowo-aluminioweŁańcuch: Shimano HG93Kaseta: Shimano Deore XT CS-M770 9 speedGripy: PRO lock-on Geometria:Kąt główki: 70°Kąt podsiodłowy: 73°Rura górna: 595 mmRura podsiodłowa: 490 mmRozstaw kół: 1080 mmPowinna pasować dla osoby o wzroscie ok. 170-180cm Rower był regularnie serwisowany. Jest w dobrym stanie.Wyposażony w solidne, lekkie i markowe części.Opony były używane w zestawie bezdętkowym (zalane mleczkiem), ale teraz zostały założone dętki.Zostały zamontowane również zupełnie nowe klocki hamulcowe.Jeden z pedałów jest trochę ułamany. Zamontowałem te pedały głównie aby można było się nim przejechać. Ja jeździłem na SPD.Górna rura była uszkodzona, ale została naprawiona w profesjonalnej firmie, które zajmuje sie naprową karbonu – LUXTECH.W komplecie klucz do regulacji tłumienia powrotu w amortyzatorze. Możliwa wysyłka. Cena: 1800zł Link do ogłoszenia ze zdjęciami: http://olx.pl/oferta/rower-ghost-htx-lector-19-cali-karbon-carbon-epicon-avid-ztr-olympic-CID767-IDdoJEw.html
Mod Team Odi Napisano 9 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 9 Stycznia 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.