avenger Napisano 2 Stycznia 2016 Napisano 2 Stycznia 2016 Witam. Zakupiłem ostatnio szosówkę, a dokładnie Vertec rd1000 używany i podczas jednej z jazd napęd przerzutki tylnej wkręcił mi się w szprychy dość niebezpieczna sytuacja. Najprawdopodobniej zakres przerzutki nie był dobrze ustawiony. Po naprawie szprych pozostał problem pokrzywionego napędu. Jaki będzie pasował do tego roweru? Na napędach się nie znam piszę na nim shimano sis. To co znalazłem w internecie to http://www.kola-ogar.cz/vertec/index1201a04.htm Posiadam osobno przerzutkę shimano rh400 i shimano stx ale nie wiem czy któraś z nich by pasowała do tego zestawu. Czekam na podpowiedzi czy kupić jakąś nową przerzutkę a jeśli tak to jaką bądź jaką używaną. Rower nie jest najmłodszy ale jako pierwsza szosa w której się zakochałem mogę w ramach rozsądku włożyć. Chcę przejeździć wygodnie ten sezon 2016. Przepraszam za chaos w poście i czekam na odpowiedzi I wszystkim wszystkiego najlepszego i miliona kilometrów w tym nowym roku
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.