Logan13 Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 Witam! Sprawa wygląda tak, że moja mama zechciała kupić sobie rower (i to się ceni), tylko że poprosiła mnie o znalezienie takowego... Zupełnie nie znam się na rowerach tego typu, zwłaszcza w takim przedziale cenowym. Rower miałby być wykorzystywany do rekreacyjnych, stosunkowo krótkich (pewnie do 20km) wycieczek, głównie po polnych i leśnych drogach (wbrew pozorom względnie równych). Jako że mieszkam w okolicy pojezierza kaszubskiego, występuje tu dużo podjazdów i zjazdów. jeżeli chodzi o wymagania co do roweru, to najważniejsza jest wygodna, niemęcząca pozycja (typowe górale odpadają). Fajnie, żeby rower był względnie lekki. Wzrost ok 170cm. I teraz pytanie, czy da się takie coś znaleźć? Trafiłem na coś takiego:http://allegro.pl/damka-giant-tourer-3x7-biegow-shimano-acera-alu-i5875410471.html Co o tym myślicie? Boję się, żeby nie kupić jakiegoś badziewia z Macro, więc wolałbym wszystkie opcje skonsultować tutaj Z góry dzięki za pomoc!
pablo102425 Napisano 30 Grudnia 2015 Napisano 30 Grudnia 2015 na pewno ten co podałeś będzie lepszy niż badziew z marketu. Powiem Ci że jak ten rower z aukcji jest w 100% taki jak na zdjeciach to za tą cenę warto.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.