Skocz do zawartości

[1000] miejski, damski z kilkoma biegami

Agnes

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie, potrzebuję pomocy w wyborze roweru miejskiego.

chciałabym typową "damkę" do jazdy w wyprostowanej pozycji

Rower będzie wykorzystywany głównie do jazdy z dzieckiem w foteliku, mam małe problemy z kolanami więc konieczne są przerzutki.

Będzie trzymany w piwnicy więc nie chcę wydać więcej niż 1000 zł, droższy szkoda byłoby stracić.

Widzę, że jest tu sporo fachowców więc podajcie proszę jakieś przykłady modeli, które spełniałyby moje oczekiwania, czy uważacie, że jest możliwe kupno roweru przez internet? Czy muszę się do niego "przymierzyć"? Dodam, że mam 176 wzrostu.

Z góry dziekuje za pomoc.

Napisano

Jestem w stanie za tą kwotę złożyć rower z aluminiową ramą, dynamem w piaście na nexusie 7. Oczywiście wszystkie części nowe. Rower byłby z paragonem i gwarancją 2 letnią.

Napisano

A możesz napisać coś więcej, jak wyglądał by ten rower, co z przerzutkami ile by ich było, więcej szczegółów poproszę no i co z przymiarka roweru, będzie dopasowany do mnie?

Napisano

Tak jak napisałem wyżej, była by to przekładnia NEXUS 7, a więc 7 biegów. W tej cenie co zaproponowałaś dostaniesz najwyżej 3 biegi więc wydaje mi się że moja propozycja jest dość fajna.

Rower dobrał bym pod 176cm, ale dał regulowany mostek, także gdyby coś było nie do końca dopasowane, mogłabyś podnieść kierownicę, ewentualnie przybliżyć ja lub oddalić od siebie. Podobnie z siodełkiem. Jesteś z trójmiasta ja z Wrocławia. Także ciężko z przymiarką. Chyba że będziesz w stanie podjechać i odebrać osobiście, wtedy było by najlepiej.

Napisz PW z numerem telefonu, zadzwonię.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...