delete1989 Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Cześć, jestem tu nowy chcę się poradzić osób mądrzejszych ponieważ chcę kupić rower szosowy tak za 2-2,5tys pln. Mam 26l i 170cm wzrostu. Nie znam się na takim sprzęcie wiec nie wiem co bedzie dla mnie w tej cenie dobre. Obecnie mam rower górski kupiony 2 lata temu ale chcę coś kupić na dłuższe dystaNse i żeby było coś szybkiego . Rower górski na szosie to młot na którym idzie się tylko zasapać. W grę wchodzi również zakup online. Mam na oku Scotta speedster 50 za ok. 2200zł jednak barwy tego roweru nie przypadły mi do gustu. MERIDA SCULTURA 900 2014 ZA 2500ZŁ ALE W TYM SKLEPIE Z TA CENA SA DUZE RAMY. cZĘSTO WIDZE ROWERY NA ZAGRANICZNYCH STRONACH NP ANGIELSKICH SCOTT S50 FAJNE KOLORY I OSPRZĘT PODOBNY DO TEGO SCOTTA SPEDDSTERA 50 ALE NIE MOGĘ NAMIERZYĆ GO W PL I ZA JAKA CENE TEZ NIE WIEM. mOZE MI COŚ POLECICIE COŚ KONKRETNEGO. WIEM ŻE 2500ZŁ TO NIE DUŻO.. pOZDRAWIAM I CZEKAM NA WASZE KOMENTARZE
pablo102425 Napisano 26 Grudnia 2015 Napisano 26 Grudnia 2015 Ostatnio dla klubu składałem rowery na ramach DEKA Ramy alu, widelce karbon, osprzęt pełne 105 2x10, dosć fajne komponenty. Wszystko tak naprawdę personalizowane jest pod osobę, także jak chcesz podeślę Ci zdjęcia gotowych rowerów, kompletną specyfikację i zobaczysz jak to wygląda. Została nam jedna rama bo klub się pomniejszył to będzie można coś na niej poskładać. U nas i tak zalega więc z ceną w razie czego się dogadamy. Jeśli jesteś zainteresowany.
delete1989 Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Napisano 27 Grudnia 2015 podeślij zdjęcia na delete1989@wp.pl i zrób zdjęcie ramy jaka została . pamiętaj że mam 170cm wzrostu .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.