Mwawe Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Witam Co sądzicie o ramach tej marki? Czy są awaryjne, jak się mają parametrami do innych marek, z porównywalnego przedziału cenowego, itp itd. Pozdrawiam Michał
ukaniex Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 Moje spostrzeżenia po 2 sezonach, ciężka (1270 gramów przy rozmiarze S) ale bardzo sztywna. Słaby lakier, popękała bezbarwna warstwa po kilkuset km w okolicach suportu. Strasznie upierdliwe prowadzenie kabli, w mojej wychodziły za suportem, w innych modelach są przed nim. Miałem model Access GTC, tak damski, przy moim wzroście cieżko o odpowiedni rozmiar.
Mwawe Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Napisano 15 Grudnia 2015 tak damski Damski męski bez znaczenia. Geometria ma być... Dzięki za info.
ukaniex Napisano 15 Grudnia 2015 Napisano 15 Grudnia 2015 Geo niczym się nie różni. Niemniej, znajomy miał starego GTC Reaction i nie miał problemów lecz po 3 sezonach pękł tylny trojkat.
Mwawe Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Napisano 16 Grudnia 2015 No właśnie o tą ramę mi chodzi. GTC SL, GTC PRO lub GTC. cena mega porównywalna... Lub KTM MYROON PRESTIGE tylko o cały tysiąc droższa.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.