rafix86 Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 Witam! W II połowie września będę miał około 2 tygodni wolnego, więc pomyślałem, że mógłbym wyskoczyć na rowerek nad morze. Jestem z okolic Wrocławia i z tego regionu chętnie szukałbym towarzysza/towarzyszki. Wiek raczej bez znaczenia Oczywiście jeśli jest ktoś chętny z okolic trasy wiądącej nad morze i miałby ochotę się przyłączyć-bardzo chętnie! Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś chętny do wspólnego pedałowania Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi
mtb_rider Napisano 21 Sierpnia 2006 Napisano 21 Sierpnia 2006 mam troche do wrocka ale ... a jak wyglada sprawa z noclegami, standardowo namiocik ??
rafix86 Napisano 21 Sierpnia 2006 Autor Napisano 21 Sierpnia 2006 No naturalnie-namiocik! Spanie "na gospodarza"-jeżeli się da, ewentualnie może jakieś 2-3 campingi. Wszystko byłoby jeszcze do uzgodnienia Jedzonko we własnym zakresie... Pisałbyś się na taki wyjazd?
mtb_rider Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 no nie wiem, jakby nie bylo mam kilka za######istych godzin pedalowania do wrocka :/
jurasek Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 no nie wiem, jakby nie bylo mam kilka za######istych godzin pedalowania do wrocka :/ to po co mu glowe zawracasz? :angry:
rafix86 Napisano 22 Sierpnia 2006 Autor Napisano 22 Sierpnia 2006 Nie musisz pedałować do Wrocławia-możemy się gdzieś zgrać na trasie
mtb_rider Napisano 22 Sierpnia 2006 Napisano 22 Sierpnia 2006 jurasek nie powiedzialem ze nie pojade, i nie czepiaj sie tak wszystkiego na tym forum :/, jeszcze duzo czasu i pogoda musi byc niezla
rafix86 Napisano 23 Sierpnia 2006 Autor Napisano 23 Sierpnia 2006 Pod koniec września na pogodę chyba nie ma co liczyć (chociaż różnie może być ) Oby tylko nie padało i będzie dobrze!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.