iwiniusz Napisano 3 Grudnia 2015 Napisano 3 Grudnia 2015 Witam! Poszukuje mini pompki, do zastosowania awaryjnego, na maratony, ale koniecznie z wężykiem. Mam na razie upatrzony model zefal air profil fc01, ale może zaproponujecie coś alternatywnego wyposażonego w wężyk, w cenie powiedzmy do 60-70zl.
MokryxD Napisano 3 Grudnia 2015 Napisano 3 Grudnia 2015 Mam tego Zefala i daje radę. Kupiłem na promo w Decathlonie chyba za 30zł i to był dobry zakup. Na maratonie nie używałem, ale kumpel nie raz pompował i nawet opona 2.4 nie jest jakimś strasznym wyzwaniem.
iwiniusz Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Napisano 3 Grudnia 2015 Popatrz za LEZYNEJaki konkretnie model polecasz?
Gość Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Na allegrosie jest pompka KTM z Manometrem i wezykiem za 85pln , dmucha do 100Psi, choc ja wiecej niz 70PSI nie próbowalem Przez ten manometr ergonomia troche poszla w buraki i nie jest to najwygodniejsza pompka, zaczyna to dokuczac powyzej 60PSI jak juz ciezko idzie Koncowka wezyka pasuje plug and play na Samochodowy/Preste/Rowerowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.