Darkwojtek Napisano 30 Listopada 2015 Napisano 30 Listopada 2015 Witam Chciałem się zapytać o dobrą cienką owijkę. Znajomy poleca żeby kupić karbonową owijkę bo łatwo się ją czyści. Tylko jak dobrze patrze to nie ma carbonowych owijek tylko są ala carbonowe imitacja. I się pytam Was jaką polecacie owijkę co dobrze się czyści i jest wytrzymała.Kolor czarny, albo taki oliwkowy jasny podobny do koloru roweru. Cena w sumie to z 150-200 max
pablo102425 Napisano 30 Listopada 2015 Napisano 30 Listopada 2015 Ogólnie korkowe, matowe wszystkie brudzą się dość mocno i czasem ciężko wyczyścić. A jeśli chodzi o karbonowe owijki :-) powiedz znajomemu że on carbąn to powinien się nazywać :-) Są tylko imitujące karbon. Np. FSA Carbon. PRO też robić coś w ten deseń ale jest grubszy.
Darkwojtek Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Napisano 1 Grudnia 2015 Czyli jaką wybrać owijkęMi się tylko brudzi od rękawiczek, nie wiem czy mam kiepskie rękawiczki czy to normalne ale mam czarne ślady np na dolnym chwycie kiery albo koło manetek tam gdzie jest guma od manetek.Ja mam teraz grubą owijkę i szczerze to źle trochę wygląda ona na kierownicy. Chce cieniutką bo kiedyś miałem taką ale była mała kraksa i owijkę trzeba było zmienić.
pablo102425 Napisano 1 Grudnia 2015 Napisano 1 Grudnia 2015 Każda jasna owijka będzie się brudzić. W większym lub mniejszym stopniu. Czarne na 100% brudzić się nie będą (tzn. będą, ale nie będzie tego widać). Tak naprawdę ciężko powiedzieć którą owijkę masz brać bo jest ich sporo. Podejdź do jakiegoś sklepu, zobacz co mają. Ewentualnie wstaw kilka linków które Ci się podobają z internetów.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.