Max90 Napisano 24 Listopada 2015 Napisano 24 Listopada 2015 Hej wszystkim Nadeszła pora, abym rozstał się ze swoją dotychczasową szosówką. Obecnie śmigałem Giant`em TCR 1 z 2013 roku. Chcę przerzucić się, na rower z przynajmniej tą samą grupą, ale nowy. Mógłbym pójść już w ultegrę, ale jednocześnie wolę ramę z karbonu. Pogodzenie tych rzeczy, jest niemal nie możliwe. Więc bardziej składniem się ku, carbo Bardzo, chciałbym znaleźć coś równie sztywnego i zarazem jak komfortowego jak wspomniany Giant. Co moglibyście polecić w zakresie do 7 tysięcy z ramą carbo na 105 ? Osobiście myślałem o Cube Agree GTC Race / Cube Axial WLS GTC Pro / GIANT TCR Advanced 2
pawel1985x Napisano 25 Listopada 2015 Napisano 25 Listopada 2015 Czesc jak szukasz szosy to mam gianta TCR carbo i ultegra 11s dokladnie takiego jak w linku tylko rozmiar L zostal http://katalog.bikeworld.pl/2014/web/produkt/rowery/szosowe/giant/38434/tcr_composite_1 Widze ze z wrocka jestes wiec mozna sie jakos zgrac i w realu obejrzec rower
paulsen Napisano 27 Listopada 2015 Napisano 27 Listopada 2015 Hej wszystkim Nadeszła pora, abym rozstał się ze swoją dotychczasową szosówką. Obecnie śmigałem Giant`em TCR 1 z 2013 roku. Chcę przerzucić się, na rower z przynajmniej tą samą grupą, ale nowy. Mógłbym pójść już w ultegrę, ale jednocześnie wolę ramę z karbonu. Pogodzenie tych rzeczy, jest niemal nie możliwe. Więc bardziej składniem się ku, carbo Bardzo, chciałbym znaleźć coś równie sztywnego i zarazem jak komfortowego jak wspomniany Giant. Co moglibyście polecić w zakresie do 7 tysięcy z ramą carbo na 105 ? Osobiście myślałem o Cube Agree GTC Race / Cube Axial WLS GTC Pro / GIANT TCR Advanced 2 PRoszę sprawdzić info, które wysłałem na priva.
parmenides Napisano 27 Listopada 2015 Napisano 27 Listopada 2015 Jeśli nie boisz się kupować przez net: https://www.canyon.com/pl/road/endurace/2016/endurace-cf-7-0.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.