RowerowaPociecha Napisano 31 Października 2015 Napisano 31 Października 2015 Witam wszystkich, planuję zorganizować ze znajomym taki wypad w 2016 w wakacje, albo do Wiednia, albo na Hel, to zostawił bym do waszego wyboru. Chętni pisać, i proponować która opcja lepsza, i wogóle pomysły Co do tego wyjazdu.Pozdrawiam.
DarkoZZZZ Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 Jaki rower? Mi pasowałby Hel, ale na MTB nie chciałbym lecieć za szosówką, bo zawału można by dostać.
RowerowaPociecha Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Ja mam MTB więc spokojnie dopasowało by się tempo Trasę już mam więc 5-6 dni będziemy w trójmieście, a dalej na Hel to już w jeden dzień.
DarkoZZZZ Napisano 3 Listopada 2015 Napisano 3 Listopada 2015 OK. To jestem zainteresowany:) Zawsze marzyła mi się dłuższa trasa ale nie było z kim.
RowerowaPociecha Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 No widzisz. Jedzie nas więc 3 osoby, miejmy nadzieje ze ktos dojdzie i nie wyleci nikt.
RowerowaPociecha Napisano 3 Listopada 2015 Autor Napisano 3 Listopada 2015 Myślę że duch przygody wtedy będzie lepszy, więc tak.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.