Finkiel Napisano 29 Października 2015 Napisano 29 Października 2015 Witam wszystkich forumowiczów! Ostatnimi czasy mam dość dużo pracy i nie mam czasu na wyprawy moim MTB. Stwierdziłem więc, że przydałby mi się jakiś ,,casualowy" rower na którym mógłbym szybko, max. godzinę dziennie pojeździć w okolicy. Na początku zastanawiałem się nad Bmx, ale potem w oko wpadł mi typ Street, który znacznie bardziej mi się podoba. Postanowiłem na początek kupić sobie jakiś tani rower, zobaczyć czy mi się spodoba, a potem ewentualnie przesiąść się na coś droższego. Wobec tego mam do was pytanie czy w tej cenie da się znaleźć coś sensownego? Na razie zauważyłem, że polecany jest model PRODIGY 9.81, ale były to posty z przed 2-3 lat, a nowszych nie znalazłem. Poza tym czy moglibyście mi podać jakieś firmy tworzące rowery tej kategorii, którymi warto się interesować (oczywiście poza tymi których oferta zaczyna się od 5 tysięcy) Moje ,,parametry" to 185cm wysokości i 72kg wagi. Pozdrawiam
nemo2009 Napisano 30 Października 2015 Napisano 30 Października 2015 Za małe pieniądze możesz kupić Rometa,tylko nie wiem,czy rama nie będzie za mała dla ciebie : http://www.bikekatalog.pl/2012/rowery/839/foto:1/ W tym katalogu jest kilka nieścisłości co do zastosowanych części.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.