Darkwojtek Napisano 25 Października 2015 Napisano 25 Października 2015 WitamChciałbym się zapytać jaki polecicie rowerek stacjonarny dla kobiety ?Cena nie ukrywam że znajoma chce tani ale woli dołożyć trochę i mieć solidny.Ja się nie znam w ogóle wiec tutaj piszę.Ona nie chce kupować rower + trenażer tylko rower stacjonarny Pozdrawiam
AniaABCfitness Napisano 27 Października 2015 Napisano 27 Października 2015 Myślę że mogę pomóc Czy masz jakieś szczególne wymagania wobec roweru oprócz ceny? Najtańsze modele o których warto myśleć zaczynają się w okolicach 400 zł. Póki co - garść porad na temat wyboru odpowiedniego sprzętu: http://www.abcfitness.pl/czym_kierowac_sie_przy_kupnie_rowerku_treningowego.html W razie pytań - służę pomocą!
Darkwojtek Napisano 31 Października 2015 Autor Napisano 31 Października 2015 @@AniaABCfitness, a możesz podać jakieś modele za 400-500 zł konkretne
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Listopada 2015 Mod Team Napisano 2 Listopada 2015 Kup dowolny... Bedzie tak jak u mnie. Najpierw ach-och a potem i tak służy przeważnie jako wieszak na szmaty i torebki Szacunek... I.
GajekL Napisano 2 Listopada 2015 Napisano 2 Listopada 2015 @@IvanMTB, Skad ja to znam?? No tak, mam siostre
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.