hszonszcz Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Dzień dobry. Czy szanowne grono doradzi wygodne, przykręcane, w rozsądnej cenie ergogripy do MTB (jazda po lesie- rekreacja). Teraz mam nakładane standardowo i się obracają. Nie chcę ich kleić bo i tak są do wymiany. Dziękuję. Pozdr.
mmisiek9612 Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 zależy co masz na myśli pod wyrażeniem rozsądna cena. Jeśli lubisz piankowe to polecam Ritchey WCS http://www.cyklomania.pl/ritchey-chwyty-wcs-ergo-locking-true-grips,id56.html Posiadam takie i są bardzo wygodne przynajmniej dla mnie
empe Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 Posiadam takie i są bardzo wygodne przynajmniej dla mnieDługo je masz? Jak z trwałością takich piankowych (nie tylko ritchey) chwytów? Niszczą się z czasem, zużywają?
mmisiek9612 Napisano 24 Października 2015 Napisano 24 Października 2015 od kwietnia tego roku ( około 5000 km z nimi przejechałem ) Delikatnie się zbiły nie są już takie fajne mięciutkie jak na początku ale dalej są fajne. Nic się nie strzępi ani nie wyciera. No i z racji tego że posiadam je w kolorze pomarańczowym to łatwo widać na nich wszelaki brud, przy czarnych nie będzie tego problemu. Z racji tego że są dość miękkie to można je łatwo zniszczyć jeśli o coś mocno zahaczysz. Na temat innych firm się nie wypowiem ale wiadomo że jak kupisz jakieś za 15 zł to nie będą takie trwałe.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.