Skocz do zawartości

[3000-3500] MTB 29'er

Kabal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam Szanowne Grono,

planuję zmianę mojego zmęczonego już mocno Gary'ego Fishera na coś nowszego... Wymyśliłem sobie, że przy moim rozmiarze (185 cm, 90 kg) i amatorskim kręceniu się dookoła komina 29'er będzie w sam raz. Na tą chwilę upatrzyłem sobie w tym przedziale Cube Attention 29 SL 2015. Możecie doradzić jakąś alternatywę w podanym przedziale cenowym. Chętnie przymierzyłbym się do kilku modeli i nie ukrywam ułatwiłoby to dożynki cenowe w sklepach :icon_cool:  3500 nie chciałbym przekraczać, chyba, że byłoby to niezwykle uzasadnione...

Z góry dziękuję

Napisano

21 cali mam teraz przy kołach 26 i wydaje mi się za duża - pochylony jestem do granicy bólu i kopania się w brzuch... Zamontowałem nawet kierownicę jak w bmx z tego powodu. Celuję w 19-20 cali.

Radon fajny, ale chyba będę podpierał się miniratką więc raczej szukam coś co ma dystrybucję w pl.

Kolejny argument to, że mam pecha do wad fabrycznych. Optimum to sklep na miejscu i zamęczenie sprzedawcy w razie kłopotów.

Unibike i Romet oglądałem i chyba Cube podoba mi się bardziej. Chyba ma też lepszy amor niż Unibike?

Napisano

Polecam Rometa Mustanga, o którym wspomina kolega. Jestem z niego bardzo zadowolony. 

Cena również atrakcyjna, sam go brałem w maju za ok 3400. 

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...