dziksoltys Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 Witam kto zna sklep internetowy gdzie mogę kupić śrubę M7 na imbus 5cm ?
Gość Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 Nie prościej iść do pierwszego lepszego sklepu "metalowego"? Z internetu to zapłacisz więcej za wysyłkę niż warta ta śruba. Ostatnio wymieniłem wszystkie (!) śruby w rowerze, zapłaciłem koło 10 zł czyli pewnie tyle co wyjdzie przesyłka.
dziksoltys Napisano 27 Września 2015 Autor Napisano 27 Września 2015 Niestety u mnie w sklepach nie ma takiej. A Pani w sklepie sprowadza mi ją już dwa tygodnie. Taniej wyjdzie z neta niż mam jeździć po okolicy i szukać jej tym bardziej ze jeszcze nie udało mi się w necie jej znaleźć. A może ktoś wie gdzie taką dorwę w okolicy Kędzierzyna (w kominku nie ma). Najszybciej to chyba kupię nową sztycę albo przerobie na M8 tylko by trzeba było toczyć
mmisiek9612 Napisano 28 Września 2015 Napisano 28 Września 2015 tutaj masz podobny temat http://www.dh-zone.com/forum/viewtopic.php?f=3&t=71298
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.