Jan95 Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 Witam wszystkich. Niedawno dostałem super szosówkę, pojeździłem trochę i bardzo mi się to spodobało. Zwracam się do was z prośbą o pomoc w doborze trasy ze Szczecina do Międzyzdrojów (szosówką). Wiem że po S3 nie można jeździć rowerem a nie wiem jak się by jechało trasą ,,alternatywną" przez Stepnicę. Z góry dzięki
CUBEMAN Napisano 24 Września 2015 Napisano 24 Września 2015 Może takie coś: https://www.endomondo.com/users/9725736/workouts/436644151 Asfalcik calkiem przyzwoity.
Jan95 Napisano 24 Września 2015 Autor Napisano 24 Września 2015 Dzieki za odpowiedź. Wygląda całkiem fajnie, być może własnie tą wybiorę. A jak twoje wrażenia z jazdy ? i czy asfalt na całej trasie jest przyzwoity ?
zgucior Napisano 29 Września 2015 Napisano 29 Września 2015 Z tego co ja pamiętam to tam wąsko jest i mało bezpiecznie , nie mówiąc już o średniej jakości nawierzchni.
Jan95 Napisano 29 Września 2015 Autor Napisano 29 Września 2015 Z tego co ja pamiętam to tam wąsko jest i mało bezpiecznie , nie mówiąc już o średniej jakości nawierzchni. Cześć zgucior, a masz może jakas swoją trasę godną polecenia do Międzyzdrojów ?
Rammzes Napisano 29 Września 2015 Napisano 29 Września 2015 Za Stepnicą robi się kiepski asfalt. Z 10-15km jakoś. Reszta to droga dobrej jakości więc dasz radę. Inne opcje są tylko gorsze - asfalt jest dziurawy...
zgucior Napisano 1 Października 2015 Napisano 1 Października 2015 Cześć zgucior, a masz może jakas swoją trasę godną polecenia do Międzyzdrojów ? Nie , niestety w tej kwestii nie potrafię pomóc. Szosowe okolice Szczecina znam tylko z perspektywy samochodu. Najlepiej by było byś po prostu wsiadł na rower i sam sprawdził
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.