Onsid Napisano 19 Września 2015 Napisano 19 Września 2015 Przede wszystkim witam, szanownych uzytkowników Dzieki za zainteresowanie tematem Chce kupić rower z przeznaczeniem do XC przeznaczone mam na ten cel jakieś 2000 zł, lecz chciałbym w tej cenie kupić pare innych podstawowych rzeczy tj. pompka,plecak,bidon,zestaw kluczy,kask, lampy, licznik itd. podstawowe rzeczy, które bede zabierał ze soba w podróż. generalnie kwote można MINIMALNIE podnieść, jeśli rower bedzie tego naprawde warty. Co do samego roweru oczekiwałbym tarczówek, koło 29 cali ew.26, sredniej klasy sprzetu rower ewentualnie mógłby być używany, ale w przyzwoitym stanie z okolic Sląska jeśli macie jeszcze jakieś dodatkowe pytania to odpowiem. czekam na wasze sugestie
Onsid Napisano 19 Września 2015 Autor Napisano 19 Września 2015 kands avangarde Powiem szczerze, że miło Mnie zaskoczyłeś bo w sumie ten rower ma wszystko czego oczekiwałem,dzieki prawdopodobnie go kupie, a chciałem jeszcze sie dowiedziec co z takimi markami jak merida,giant,author rozumiem, ze rowery sa skladane na gorszych komponentach, a płaci sie w wiekszosci za marke i nic ciekawego nie znajde?
mmisiek9612 Napisano 19 Września 2015 Napisano 19 Września 2015 W nowych nie. Możesz jeszcze pomyśleć nad northeciem http://nrowery.pl/2015/mtb-275/gravity-al http://nrowery.pl/2015/mtb-29/cayon-al
grande1970 Napisano 19 Września 2015 Napisano 19 Września 2015 Powiem szczerze, że miło Mnie zaskoczyłeś bo w sumie ten rower ma wszystko czego oczekiwałem,dzieki prawdopodobnie go kupie, a chciałem jeszcze sie dowiedziec co z takimi markami jak merida,giant,author rozumiem, ze rowery sa skladane na gorszych komponentach, a płaci sie w wiekszosci za marke i nic ciekawego nie znajde? niestety wielkie marki przy obranym poziomie cen pakują najtańsze podzespoły i klient płaci tylko za markę, gdybyś szukał w używanych roczniakach to można wyrwać w tych pieniądzach cos ciekawego (mi się udało cuba attention dla żony ale trochę ponad zadany budżet - nowy ok 2.9 tys) ale to już ryzyko bo to używka.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.