Skocz do zawartości

[1500-2000] Rower XC

Onsid

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przede wszystkim witam, szanownych uzytkowników

Dzieki za zainteresowanie tematem

Chce kupić rower z przeznaczeniem do XC

przeznaczone mam na ten cel jakieś 2000 zł, lecz chciałbym w tej cenie kupić pare innych podstawowych rzeczy tj. pompka,plecak,bidon,zestaw kluczy,kask, lampy, licznik itd. podstawowe rzeczy, które bede zabierał ze soba w podróż.

generalnie  kwote można MINIMALNIE  podnieść, jeśli  rower bedzie tego naprawde warty.

Co do samego roweru oczekiwałbym tarczówek, koło 29 cali ew.26, sredniej klasy sprzetu

rower ewentualnie mógłby być używany, ale w przyzwoitym stanie z okolic Sląska

jeśli macie jeszcze jakieś dodatkowe pytania to odpowiem. czekam na wasze sugestie

Napisano

kands avangarde

Powiem szczerze, że miło Mnie zaskoczyłeś bo w sumie ten rower ma wszystko czego oczekiwałem,dzieki

prawdopodobnie go kupie, a chciałem jeszcze sie dowiedziec co z takimi markami jak merida,giant,author rozumiem, ze rowery sa skladane na gorszych komponentach, a płaci sie w wiekszosci za marke i nic ciekawego nie znajde?

Napisano

Powiem szczerze, że miło Mnie zaskoczyłeś bo w sumie ten rower ma wszystko czego oczekiwałem,dzieki

prawdopodobnie go kupie, a chciałem jeszcze sie dowiedziec co z takimi markami jak merida,giant,author rozumiem, ze rowery sa skladane na gorszych komponentach, a płaci sie w wiekszosci za marke i nic ciekawego nie znajde?

niestety wielkie marki przy obranym poziomie cen pakują najtańsze podzespoły i klient płaci tylko za markę, gdybyś szukał w używanych roczniakach to można wyrwać w tych pieniądzach cos ciekawego (mi się udało cuba attention dla żony ale trochę ponad zadany budżet - nowy ok 2.9 tys) ale to już ryzyko bo to używka. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...