demon_ogrodu Napisano 18 Września 2015 Napisano 18 Września 2015 Witam rowerową brać, mam pytanie za 1000zł Przymierzam się do zakupu pierwszej w życiu szosy. Do tej pory jeździłem na Meridzie Matts 10 - rower górski. Bez kolizji ujeżdżanyprzez kilka lat, jednak chciałbym przesiąść się na coś szybszego. Przeglądam rowery szosowe w cenie do 1400 zł. Mam w tym momencie trzy na oku. Proszę o pomoc, ponieważ nie wiem czy inwestować w szybki rower który trzeba by mocno odświeżyć, czy kupić już taki po renowacji? Oto moje księżniczki: 1. Rower Szosowy Trek SLR Sora Gipemme Ultegra (5661884658) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Według mojej wiedzy Trek 1000. Rama odrapana więc pewnie trzeba ją lakierowac na nowo, owijki i klamkomanetki do wymiany. Chyba nie był zbytnio zadbany, więc boję się czy po zakupie nie wyjda jakies "kwiatki" 2. Rower szosowy -Jan Janssen-(Vuelta) Campagnolo (5644662118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Jan Jassen. Całosć na Campanolo i odświezony zapewne. 3. ROWER PRZEŁAJ KONIG KOŁA28,cały na CAMPAGNOLO (5666946780) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Przełajowy Konig. Nie znam marki, nie wiem ile warta jest ta rama. Wszystko na Campanolo, myślałem o przełaju ze względu na przyzwyczajenie do górala, czasem jazda po chodniku i zawsze po ściezce rowerowej. Z góry dziękuję za pomoc, pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.