Skocz do zawartości

[trenażer] jaki wybrać do 500 zł?

m.lena88

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć :)

Jako, że już zimne wieczory to od dłuższego czasu zastanawiam się nad trenażerem. Im więcej czytam tym większe wątpliwości... Jestem zielona w temacie, a warto każdego dnia trochę km przejechać. Kupując go chciałabym, aby w "komplecie" było wszystko co potrzebne. W grę wchodzi zakup internetowy. Co polecacie? Ważne, aby też był w miarę cichy.. Chcę maksymalnie przeznaczyć na niego 500 zł. Wszelkich rowerów stacjonarnych nie biorę pod uwagę, bo jestem niska, więc każdy jeden nie jest wygodny dla mnie. 

Mam koła rozm 28 (dla ścisłości Romet , Gazela 2.0) - także tu raczej czarnej magii nie ma. 

Pozdrawiam :)

Napisano

Witaj @m.lena88

Troszkę ponad twój założony budżet,ale myslę że warto dołożyć do takiego Tacxa,przykładowy link

http://allegro.pl/trenazer-tacx-blue-matic-t2650-i5649838396.html

Kupiłem w zeszłym roku,używam  w bloku na 3 piętrze  :thumbsup: na razie bez żadnych kłopotów z sąsiadami.Na początku założona zwykła używana  opona (700x23C)było troche głośno,później kupiłem zalecaną oponę Tacxa-ciszej zdecydowanie.Sterowanie oporu manetka na kierownicy też ma swoje plusy i warto do tego dopłacić.Ten modeł chyba jest bez podstawki pod przednie koło,ale ja dostałem ją w gratisie od sprzedającego.Składany,mieści się za szafą  :thumbsup: czasem robi jako stojak do roweru.

Pozdrawiam 

Napisano

właśnie o to chodzi, że znów trzeba kompletować osobno. Na ten, który przykładowo podałeś tez zwróciłam uwagę. Jednak chciałam zaczerpnąć więcej informacji :)

Rolkowe zdecydowanie wykluczyłam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...