UniqueReflection Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Witam. Poszukuje nową kiere do MTB (maratony) najlepiej prostą oraz sztyce o parametrach 31.6/350 bez offsetu lub offset 20mm. Te części najlepiej jednej firmy i jednego koloru. Za pomoc będę wdzięczny.
MartinH Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Lada moment wyjdzie nowy Koryak od PRO (podmarka Shimano). Jakościowo i cenowo bdb produkty, w kwocie powinieneś się zmieścić. Ewentualnie na Allegro masz jeszcze dużo starego wypustu w dobrych cenach, tylko że stara kiera ma max. 660mm. Nowa ma już 720 mm -> http://www.pro-bikegear.com/en-gb/catalogue/components/77/handlebars/prha0324_main/koryak-handlebar-flat
UniqueReflection Napisano 9 Września 2015 Autor Napisano 9 Września 2015 Koryaka ja w tej chwili tez mam na 660mm i jest super ale nie wiedziałem ze bedzie 720mm A sztyca Koryaka tez dobra jest? Lada moment wyjdzie nowy Koryak od PRO (podmarka Shimano). Jakościowo i cenowo bdb produkty, w kwocie powinieneś się zmieścić. Ewentualnie na Allegro masz jeszcze dużo starego wypustu w dobrych cenach, tylko że stara kiera ma max. 660mm. Nowa ma już 720 mm -> http://www.pro-bikegear.com/en-gb/catalogue/components/77/handlebars/prha0324_main/koryak-handlebar-flat
MartinH Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Sztycy akurat nie mam, ale podejrzewam że też jest git. Ja mam właśnie 660 mm i jestem zadowolony, parametr cena/waga jest chyba bezkonkurencyjny Też myślę nad zmianą na 720, ale ciągle się waham
UniqueReflection Napisano 9 Września 2015 Autor Napisano 9 Września 2015 Mi się wydaje ze do 29er ta 720mm bedzie w sam raz co?
MartinH Napisano 9 Września 2015 Napisano 9 Września 2015 Pewnie tak Ja mam 27,5, jestem raczej wąski w barach i lubię agresywniejszą jazdę po krętym gdzie czasem jest wąsko i tutaj moja wątpliwość bo przy obecnym setupie czasem jest na styk
UniqueReflection Napisano 10 Września 2015 Autor Napisano 10 Września 2015 Właśnie dzwoniłem do Shimano i się dowiedziałem że kierownica jest modelem na 2016 i przed 2016 ona nie będzie w ogóle dostępna.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.