Skocz do zawartości

[mostek] Cube Cross na Cube Trekking

hktc

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem moje Cube Cross z myślą aby jeździć nim głównie po mieście. Myślę, że wygodniej będzie mi się jeździło z kierownicą taką jak w tym rowerze niżej. Od czego zacząć? Jestem zupełnie zielony  -_-

post-122418-0-24255300-1440511615_thumb.jpg

Napisano

Kierownica czy mostek? 

Rower, który załączyłeś ma regulowany mostek. 

Z kierownicą jakoś sobie poradzę. Nie wiem jednak jak zabrać się za wymianę mostka. Chciałbym mieć właśnie regulowany. Ten na zdjęciu to tzw. mostek wpuszczany. Da radę taki u mnie zamontować?

Napisano

witaj w klubie tez kupilem cube cross

w sumie bezsensu kupowac taki rower zeby jezdzic po miecie. do miasta to rower miejski :)

Dlaczego? W cenie Cube Cross'a nie znajdę niczego z takim osprzętem i niską masą. Teraz wystarczy, że dokupię bagażnik, mostek i w miasto  :yes:

PS. Dla mnie jazda Cubem po lesie nie ma sensu. Mam w domu jeszcze fulla i różnica w prowadzeniu oraz komforcie jest wyraźna. Na niekorzyść Cuba. 

taki potrzebujesz ? http://allegro.pl/mostek-regulowany-xlc-st-t13-90st-25-4-110mm-w-wa-i5498289939.html

Tylko na tym mostku nie oszczedzaj bo albo będzie piszczał albo się rozkręcał 

Czyli wpuszczany odpada? Zależy mi, żeby kierownica była usytuowana możliwie wysoko. Ten wpuszczany zawiesza kierownicę bardzo wysoko. Tak bym chciał  :(

Sorry za składnię, ale dzisiaj nie jestem w formie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...