Skejter Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 Witam. Jako że pierwszy to mój post, zatem witam wszystkich Wracając do tematu, czy ktos nie planue wyjazdu w blizszym czase w góry ? Chetnie bym pojechał i podzielił koszty wyprawy oczywiscie. Przepraszam za literówki, laptop ma taką klawiaturę i nie łapię miękkiej S .
billop Napisano 19 Sierpnia 2015 Napisano 19 Sierpnia 2015 Jaki wypad w góry masz na myśli? Jeśli chcesz pośmigać na jakimś singlu to ja jestem chętny.
maniek85 Napisano 1 Września 2015 Napisano 1 Września 2015 Ktoś reflektuje wyjazd w góry w ten weekend (piątek - niedziela) - mtb (beskid / świętokrzyskie)
maniek85 Napisano 29 Września 2015 Napisano 29 Września 2015 Reflektuje ktoś na wypad do Świeradowa 1-4 październik (czwartek - niedziela) pośmigać po singlach i Izerach.
maniek85 Napisano 7 Listopada 2015 Napisano 7 Listopada 2015 Planuję wyskoczyć w góry w następny weekend 14-15 listopad. Wypad uzależniony od pogody. Pierwsza opcja to 3 lub 4 dni w Beskidach (np Korbielów) - wyjazd czawtek lub piątek, powrót niedziela. Druga opcja to 2 dni w Górach Świętokrzyskich lub Jurze Krakowsko Częstochowskiej (sobota i niedziela). W planach ambitne mtb. Dysponuję autem z 2 wolnymi miejscami osoba + rower. Jeśli ktoś reflektuje proszę o kontakt priv lub tel 888487723. Czekam na chętnych
Skejter Napisano 8 Listopada 2015 Autor Napisano 8 Listopada 2015 Łodzi nie zahaczysz po drodze? Byłbym wtedy chętny.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.