pepa22 Napisano 18 Sierpnia 2015 Napisano 18 Sierpnia 2015 dostałem właśnie takie - nigdzie ich nie widziałem więc sprawdzę co to takiego waga według opisu 218g zdjęcia wrzucę jak znajdę kabel od aparatu sgl sgl
pepa22 Napisano 1 Września 2015 Autor Napisano 1 Września 2015 Przejechałem na nich nie wiem ile bo nie używam licznika ale trochę tego było przeważnie po lesie z tego połowa na "stojąco" na początku bałem się bo te osie bardzo delikatne z wyglądu i tak: pedały dalej ciasno się obracają jak nowe (palcem ciężko nimi zakręcić ) buty się nie ślizgają nie wiem jak po deszczu bo u mnie w ogóle nie pada i sucho parę razy pojechały po kamieniach i nic mają jedną wadę jaką do tej pory zauważyłem : ostre krawędzie na bokach - mam nie źle podrapane nogi od nich jak go wnoszę lub znoszę ta obróbka cnc teraz myślę nad jakimi zatrzaskami http://portal.bikeworld.pl/artykul/testy_i_nowosci/testy_czesci/12286/pedaly_xpedo_w_akcji miał ktoś takie już w użyciu ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.