Skocz do zawartości

[3000] jaki cross?

Cree

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Krótka piłka z mojej strony:

Giant roam 0, unibike zethos, czy kellys phantic 70? Który z nich wypada najlepiej sprzętowo? Ceny są niemal identyczne teraz. Ewentualnie jakieś inne propozycje? 185 cm, waga 70 kg.

Napisano

Podbijam:) ewentualnie czy jest jakas kolosalna różnica między trochę tańszymi modelami tj. giant roam 1, unibike viper?

Napisano

Dołączę się do tematu gdyż powoli rozglądam się za rowerkiem dla siebie. Czy warto dopłacić do Xenona 400zł? Oraz czy lepiej kupić Zethos/Xenon i dokupić do nich błotniki, bagażnik itp, czy kupić Atlantis/Globetrotter?

Napisano

osprzętowo nie widzę zbyt dużej różnicy, ale wagowo zethos 12.80 kg a cube - 14.55 kg dość duża różnica.

Napisano

hehe spoko ,bez nerwow ,żarcik jednak sie pomylilem nature pro mozna kupic za 2600 minimum ,a procz tego zethosa co bys bral jeszcze pod uwage?

Napisano

dzieki za info mam taki metlik w glowie ze ja pier... ole. na rower mam do 3000 nic wiecej ani zlotowki. bo tak to mozna dokladac i dokladac . a mialem kupic za 2500. nie wiem naprawde co wybiore . pewnie bede musial kupic przez neta bo u mnie na wiosce jeden sklep z wigry . priorytet to wygodna jazda ,raczej malo sportowa ale jak najbardziej plynna.

wiesz moze ktory z wyzej wymienionych jest w miare wygodny tj . w miare wyprostowana sylwetke?

• 4 tygodnie później...
Napisano

Stoję przed ostateczną decyzją: Unibike Zethos vs Giant roam 0. Obydwa dostępne w tej samej cenie, który wybrać? Kellys phantic 70 chyba wypada gorzej na tke tych dwóch?

Napisano

jechalem na tym i na tym mam 186 dosc dlugie rece , na zethosie jechalo mi sie perfekcyjnie (zaluje ze go nie wzielem-bo sie napalilem na cuba na ktorym nie mialem okazji sie przejechac!! i sie wpieprzylem - za krotka rama) ,na roam 0 tez jechalem tez w miare ale wygodniej mi na zethosie no petarda .

jaki ja glupi bylem teraz musze chyba wieksza rame kupic...

Giant chyba troche lepiej sprzetowo wypada.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...