Skocz do zawartości

[2200] mtb 29, pilne!

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam forumowiczow! 

chcialbym jak najszybciej kupic rower mtb 29. A przynajmniej jak najszybciej zdecydowac sie na zakup..Bardzo prosze o pomoc bo tyle tych rowerow na rynku ze juz sam nie wiem co mam wybrac. Znam sie troche na sprzecie i to co np proponuje Kross za 2200 mi nie odpowiada, wiem ze moge za te pieniadze dostac lepszy osprzet, a z drugiej strony nie mam czasu czekac na wyprzedaze. Zeby nie bylo zrobilem rozeznanie rynku, poczytalem, popatrzylem i wpadl mi w oko jeden rower a mianowicie Northtec cayon al, podaje link do roweru jakby ktos nie znal http://nrowery.pl/2015/mtb-29/cayon-al

ten rower mnie zainteresowal poniewaz doczytalem na forum ze za doplata ok 150 zl moga mi wmontowac powietrzny amortyzator z modelu cayon xt co byloby bardzo dobrym rozwiazaniem, alivio + amortyzator air to to czego szukam za te pieniadze. Mam tylko takie pytanie czy rower northtec oplaca sie kupic, czy jednak posiada jakies wady? Wiadomo ze jak jest dobry osprzet i niska cena to cos musi byc kosztem czegos. Przyznam sie ze wczesniej nie slyszalem o tej firmie, ale tez nie obracam sie na co dzien w swiecie rowerowym. Przeczytalem takze ze czesto bywa dlugi czas oczekiwania az zloza i wysla northteca co jest zla informacja dla mnie w tym wypadku.

Innych sensownych propozycji w tej cenie nie znalazlem, wiec prosze o pomoc. Na pewno wiecie gdzie kryja sie jeszcze perelki :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...