rozeekkpl Napisano 6 Sierpnia 2015 Napisano 6 Sierpnia 2015 Witam. Poszukuję dla siebie roweru mtb z hardtail na kołach 29", mam 170 wzrostu ^ i jakieś 70 kg wagi. Ostatnio w sklepie w moim mieście dowiadywałem się na temat roweru dla mnie. Sklep ten handluje m.in. Giantem, Krossem i Trekiem i tylko roweru którejś z tych marek szukam. Odradzono mi ramę karbonową (podobno karbon się po jakimś czasie "wypacza" - cokolwiek to znaczy) więc skupiam się tylko na aluminiakach. Grzebałem troszeczkę w internecie i znalazłem Krossa B8 oraz Gianta XTC Advanced 2 LTD, ale niestety ten 2 zbudowany jest na ramie karbonowej.Może polecacie coś z tych 3 marek? Tak jak w temacie - cena 5-6 tys, jak najlepszy osprzęt i rama aluminiowa.Z góry dziękuję za pomoc ;d
mmisiek9612 Napisano 7 Sierpnia 2015 Napisano 7 Sierpnia 2015 ładnych głupot Ci naopowiadali o tym karbonie. Może kiedyś ramy karbonowe takie były ale w dzisiejszych czasach to już całkiem co innego. Śmiało możesz brać Gianta XTC Ewentualnie spróbuj się potargować o takiego treka http://www.trekbikes.com/pl/pl/bikes/mountain/cross_country/superfly/superfly_6/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.