GagatekHC Napisano 2 Sierpnia 2015 Napisano 2 Sierpnia 2015 Witam, poszukuję roweru crossowego dla siebie do 1500 zł. Zastanawiam się nad: 1. Kross Evado 1.0 2. Kellys Vanity 10 3. Kellys Clea 10 ewentualnie jeszcze : 4. Giant Rove 4. Będzie to mój pierwszy rower crossowy, więc nie chcę też przesadzać z ceną. W związku z tym, iż jestem laikiem jeśli chodzi o rowery prosiłabym o pomoc w wyborze. Będę wdzięczna
Endrju911 Napisano 2 Sierpnia 2015 Napisano 2 Sierpnia 2015 Żaden z nich nie będzie dobrym wyborem, w tej cenie nie można mieć roweru na markowej ramie z dobrym osprzętem, osprzęt w każdym z nich jest po prostu słaby, najtańsze kompnenty Tourney/Altus. Każdy na wolnobiegu a ten nie cechuje się długą zywotnością w porównaniu do kasety. Najlepszym wyborem będzie ten: http://allegro.pl/queen-of-the-road-lazaro-integral-v3-lady-17blekit-i5560185268.html Ma bardzo dobry osprzęt w tej cenie czyli Alivio i mimo że nie ma na ramie napisu np Giant pojeździsz nim dłużej. Za markowy rower na tym osprzęcie musiałabyś zapłacić ponad 2000zł
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.